Середа, 17 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Голова Шепетівської районної ради Олег Кулінський разом з начальником Шепетівської районної військової адміністрації Олексієм Глушаковим відвідали військових зведеного батальйону територіальної оборони, до якого входить Шепетівська рота територіальної оборони, які сьогодні боронять українську землю на Сході країни. Також про своє відрядження розповів міський голова Шепетівки Віталій Бузиль.

Хмельницький апеляційний суд частково задовольнив апеляційні скарги обвинуваченого у незакінченому замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України) та його захисника – змінив вирок Ізяславського районного суду, призначивши підсудному покарання у виді позбавлення волі на 7 років.

У Шепетівці попрощались із Д’яковим Дмитром Юрійовичем
Розділ Події

Сьогодні, 17 серпня 2022 року, громада міста Шепетівки провела в останню путь штаб-сержанта, головного сержанта механізованого взводу Дмитра Юрійовича Д’якова, який загинув 14 серпня під час виконання бойового завдання поблизу села Мазанівка, що на Донеччині.

Шепетівчанин Михайло Ларков третій ліворуч
Розділ Спорт

У Бухаресті цими днями триває юнацький чемпіонат світу зі снукеру. Він складається з чотирьох турнірів – серед юнаків до 16, 18 та 21 року та серед дівчат до 21-го. Першими до столу вийшли наймолодші – U16, серед них наш земляк Михайло Ларков.

Розпочалася сто сімдесят п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 17 серпня.

0
репостів
0
репостів