Понеділок, 06 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Найчастіші питання про земельні відносини під час воєнного стану
Розділ Бізнес

07 квітня 2022 року набрав чинності Закон України “Щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану”, яким, зокрема, внесено суттєві зміни до Земельного кодексу України. Відповіді на питання про земельні відносини під час воєнного стану розповідають фахівці Шепетівського бюро правової допомоги.

В Ізяславі поліцейські сектору реагування патрульної поліції виявили автівку, що зникла з місця ДТП у Києві. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

Шепетівчанка здобула бронзу на чемпіонаті Хмельницької області з легкої атлетики
Розділ Спорт

1 червня 2022 року в місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики «До Дня Захисту дітей» 2022 року. До участі у чемпіонаті було заявлено близько 15 команд. Честь міста Шепетівки захищали двоє спортсменів відділення легкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Іванюка Миколи Миколайовича.

Сергій Гамалій офіційно представив голову Шепетівської райдержадміністрації
Розділ Події

Сьогодні, 6 червня, відбулось офіційне представлення голови райдержадміністрації Олексія Глушакова, призначеного на цю посаду згідно розпорядження Президента України Володимира Зеленського від 3 червня 2022 року №88/2022-рп. Новопризначеного голову представив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури Хмельницьким апеляційним судом скасовано вирок Шепетівського районного суду, яким жителя Шепетівщини засуджено за шахрайство до 1 року позбавлення волі (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Розпочалася сто третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках суттєвих змін в обстановці не відзначається.

0
репостів
0
репостів