П'ятниця, 03 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні на сайті Президента України з'явилось розпорядження №88/2022-рп про призначення нового голови Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області.

«Танк — це сила», — кажуть танкісти 3-ї танкової бригади ЗСУ. Вони одні з тих, хто зупинив наступ росіян в районі Ізюма. Серед них наш земляк - головний сержант танкового батальйону Жуковський Валерій Васильович. Про це йдеться в сюжеті Громадського телебачення.

На Хмельницькій АЕС розпочали будівництво двох енергоблоків
Розділ Бізнес

Вчора, 2 червня, на майданчику Хмельницької АЕС президент ДП “НАЕК “Енергоатом” Петро Котін, президент і головний виконавчий директор Westinghouse Electric Company Патрік Фрагман урочисто відкрили пам’ятний знак з нагоди початку будівництва енергоблоків 5 та 6.

Днями відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості». Керівник одного з гуртків Шепетівського міського ЦЕНТУМ здобула на ньому перемогу.

Національний банк України підвищив облікову ставку до 25% річних
Розділ Бізнес

Національний банк України підвищив облікову ставку з 10% до 25%. Це допоможе утримувати стабільний курс гривні і захистити доходи та заощадження громадян від знецінення. У який спосіб? Зараз все пояснимо.

Сто діб триває героїчне протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. На Волинському та Поліському напрямках основні зусилля збройних сил республіки білорусь зосереджені на посиленні охорони державного кордону. Одночасно, відбувається ротація підрозділів спецпризначення в прикордонних з Україною районах. В ході перевірки бойової готовності збройних сил республіки білорусь проведено збори спеціалістів зв’язку та інженерно-технічного складу.

0
репостів
0
репостів