Понеділок, 27 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині хочуть продати майна на понад 7 млн грн
Розділ Бізнес

26 червня Хмельницька обласна рада виставила на аукціон майнові комплекси складських приміщень, психіатричної лікарні та будинку-інтернату, що знаходяться у Шепетівському районі. Загальна сума очікуваної від продажу вартості майна склала понад 7 мільйонів гривень.

Згідно Указу Президента України Володимира Зеленського військовослужбовців з Хмельниччини відзначено державним нагородами за проявлену особисту мужність, патріотизм, вірність військовій присязі і українському народові, виявлені у захисті державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України.

Якщо внаслідок російської агресії ви перемістилися в межах України і потребуєте консультації лікаря вузької спеціалізації – ви можете її отримати у будь-якому місті, незалежно від того, де ви уклали декларацію.

На Шепетівщині чоловік, що намагався підкупити поліцейських, постане перед судом. Слідчі за процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури оголосили йому підозру за ч.1 ст.369 КК України ( Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

У Шепетівці горів автомобіль та господарча споруда
Розділ Події

Сьогодні, 27 червня, ранок у рятувальників розпочався неспокійно. Близько 7:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля на вул. Залізнична у м. Шепетівка.

Розпочалася сто двадцять четверта доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 27 червня.

0
репостів
0
репостів