П'ятниця, 27 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

 26 травня міський голова Віталій Бузиль, провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На порядок денний було винесено 12 питань. Про це повідомили у пресслужбі органу самоврядування.

Вчора, 26 травня 2022 року на сесії міської ради Шепетівки було прийнято рішення про ліквідацію Шепетівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Ця новина неабияк обурила колектив та велику частину шепетівчан.

Після завершення опалювального сезону 2021-2022 років, свою роботу продовжила постійна комісія з розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) центрального опалення (теплопостачання) міста. 27 травня, у ході засідання комісії було розглянуто 111 заяв громадян, які виявили бажання від’єднатися від мережі централізованого теплопостачання.

Протягом 26-27 травня на Хмельниччині вогнеборці ліквідували шість пожеж. Палали житлові будинки, господарчі споруди та екосистеми. Більша частину пожеж довелось ліквідувати на Шепетівщині.

Розпочалась дев’яносто третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. У більшості областей ніч проти 27 травня минула відносно спокійно, проте частину регіонів російські війська продовжують обстрілювати. 

0
репостів
0
репостів