Вівторок, 24 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Чому з полиць магазинів зникає українська сіль і чим її замінять
Розділ Бізнес

Днями з полиць магазинів почала зникати кам’яна сіль українського виробництва. Замість вітчизняного продукту споживачам доводиться купувати те, що залишилося в продажі. Деякі шепетівські магазини вже попередили, що у наступній закупці українська сіль коштуватиме 32 грн за кг, а згодом взагалі зникне.

На Шепетівщині до 7 з половиною років ув’язнення засуджено водія, який у стані сп’яніння вчинив ДТП із загиблим та трьома травмованими. Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 9 січня цього року близько 21:30 години поблизу с. Цвітоха.

 У Шепетівці стартує проєкт психологічної підтримки для дітей та молоді через заняття спортом
Розділ Спорт

Відновлення через спорт – новий напрямок спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ «Поруч», який надає психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім’ям, що постраждали внаслідок війни. У межах проєкту батьки зможуть залучати дітей до занять на спортивних майданчиках, під час яких діти займатимуться з психологом, гратимуть у рухливі ігри з футбольним м’ячем, а на завершення отримають навички першої медичної допомоги від медичних волонтерів.

Допомога по безробіттю призначається центрами зайнятості за місцем перебування на обліку безробітного і виплачується в установленому порядку через банківські установи. Виплати здійснюються не рідше двох разів на місяць, а за згодою безробітного — раз на місяць. Період, за який відбувається нарахування допомоги, обмежується датою, що передує дню останнього відвідування безробітним центру зайнятості. 

Розпочалась дев’яноста доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні.

0
репостів
0
репостів