Четвер, 19 травня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 19 травня, стало відомо про загибель нашого земляка Орловського Назара Вікторовича. Йому було всього лиш 21. Про це повідомила директриса НВК №1  Валентина Гарбарець.

Шепетівчани відзначили Всесвітній день вишиванки
Розділ Події

Сьогодні, у Всесвітній день вишиванки, на площі перед міським будинком культури відбувся концерт за участі творчих колективів міста. Про це повідомили на сторінці Шепетівської міської ради.

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства виконало розрахунок і надало заяву до Шепетівського виконавчого комітету з розрахунковими матеріалами для коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2022 рік. Про це повідомили в комунальному підприємстві.

У воєнний період сервісні центри МВС отримали максимальний фідбек від громадян щодо складання теоретичних/практичних іспитів, правил навчання в автошколі, принципу екстериторіальності на отримання водійських документів.Кабінет Міністрів України прийняв важливу Постанову «Про навчання водіїв та державну реєстрацію транспортних засобів у період дії воєнного стану в Україні», яка сьогодні набрала чинності та будуть діяти у період воєнного стану та протягом трьох місяців з дня його припинення чи скасування. 

Держава більше не регулює ціни на пальне: коли зникне дефіцит та чи буде 100 гривень за літр
Розділ Бізнес
Уряд вирішив загасити попит на пальне відмовою від держрегулювання. Що з цього вийде і чи варто готуватися до тризначних чисел на стелах АЗС?

За результатами розгляду апеляційної скарги сторони захисту Хмельницьким апеляційним судом залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким до 7 років позбавлення волі засуджено 45-річного жителя Шепетівського району за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Розпочалася вісімдесят п’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Основні зусилля противник зосереджує на Донецькому напрямку.

0
репостів
0
репостів