Четвер, 21 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З 23 квітня набирає чинності наказ начальника Хмельницької обласної військової адміністрації, який пом`якшує правила продажу алкогольних напоїв. Таке рішення викликало суперечливу реакцію мешканців області.

У Шепетівці для дітей влаштували «Великоднє диво»
Розділ Культура

Сьогодні в міському Будинку культури відбувся розважально-пізнавальний захід «Великоднє диво» для малечі, які полишили свої домівки через війну. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

На Шепетівщині попрощались з 21-річним захисником
Розділ Події

У селі Ліщани, Сахновецької територіальної громади, Шепетівського району попрощалися із захисником України Петруком Денисом Дмитровичем. Про це повідомили у Шепетівській районній військовій адміністрації.

Верховна Рада продовжила воєнний стан в Україні до 25 травня. «За» проголосували 300 народних депутатів, не голосували 86. Ухвалений закон, яким продовжено воєнний стан в Україні, набуде чинності з дня його опублікування.

Кількість українців та українок, бажаючих зі зброєю у руках захищати Батьківщину, продовжує зростати. У кожного близька людина може стати до лав захисників. Благословляйте її й запам’ятайте ключові правила. Вони допоможуть у критичній ситуації й йому, і вам.

Перші в цьому сезоні овочі, фрукти та зелень вже почали з’являтися на прилавках. Мало хто може встояти, щоб не покуштувати першу полуницю, купити пучок зелені. Але купуючи ранні фрукти та овочі слід пам’ятати про потенційну небезпеку, яку вони можуть в собі містити. А це нітрати та пестициди. Держпродспоживслужби зібрала головні поради для покупців.

Вчора, 20 квітня, двоє мешканців області стали жертвами однієї і тієї ж шахрайської схеми. Загальна сума збитку склала близько 90 тисяч гривень.

Розпочалася п’ятдесят сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої Держави.

0
репостів
0
репостів