Вівторок, 19 квітня 2022 — Сайт міста Шепетівка

З 23 квітня відміняється заборона на продаж алкоголю. Проте діятимуть окремі обмеження. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. 

У застосунку "Дія" запустили комплексну послугу для внутрішньо переміщених осіб: оформлення статусу ВПО та отримання виплату від держави. Про це повідомив іністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

Подія відбулась вчора, 18 квітня близько 6 години ранку у селі Мокіївці Шепетівського району. 

За минулу добу на території району працівники сектору реагування патрульної поліції виявили трьох водіїв напідпитку. На усіх порушників правоохоронці склали протоколи за ознаками ч.1 ст 130 КУпАП ( Керування транспортними засобами у стані сп'яніння).

Таке рішення прийнято, зважаючи на ситуацію, що складається на території України під час воєнного стану, коли громадяни України не можуть швидко і вчасно оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон (закордонний паспорт).

Розпочалася п’ятдесят п’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Триває повномасштабна збройна агресія російської федерації проти нашої Держави.

0
репостів
0
репостів