Понеділок, 31 січня 2022 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині провели позапланову перевірку щодо запобігання COVID-19
Розділ Бізнес

Фахівці відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шепетівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та представники Національної поліції Шепетівського РУП  ГУНПУ у Хмельницькій області здійснили чергові комісійні, позапланові перевірки ринків, закладів торгівлі, супермаркетів та закладів громадського харчування, аптек, перукарень та інших  суб’єктів господарювання різних форм власності.

Визначено склад зимовувального загону 27-ї Української антарктичної експедиції, який в березні вирушить на станцію “Академік Вернадський” й працюватиме там понад рік. Про це повідомив Національний антарктичний науковий центр. Цьогоріч вдруге до нього потрапив шепетівчанин.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 16-річного жителя м. Шепетівки винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство) й частиною 1 статті 178 КУпАП (розпивання алкогольних напоїв у забороненому законом місці) та застосував до нього захід впливу у виді попередження.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 31 січня в Хмельницькій області зареєстровано 166991 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 11814 - діти, 6596 - медпрацівники.

Відбувся Відкритий чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з важкої атлетики
Розділ Спорт

29 січня 2022 р. відбувся традиційний Відкритий чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з важкої атлетики. В заході взяли участь команди Баранівської ДЮСШ, Понінківської ТГ, Ярунської ТГ, Хмельницької ДЮСШ "Динамо", Новоград-Волинської ДЮСШ ім. В.П. Єрмакова, Шепетівської КДЮСШ.

Через дії зловмисників мешканці міста Полонне залишились без зв’язку. Наразі чоловікам уже оголошено про підозру. Правоохоронці перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів у інших містах Шепетівського району.

У Шепетівському районі працівники сектору реагування патрульної поліції вилучили у місцевої жительки села Михайлючка 159 пачок цигарок без марок акцизного податку.

0
репостів
0
репостів