Четвер, 05 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого жителя м. Шепетівка визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене повторно) та призначено покарання у виді у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Будівлю складу Шепетівського медичного училища продали за 250 001 грн
Розділ Бізнес

3 серпня став відомий переможець аукціону, на якому продавали будівлю складу Шепетівського медичного училища (нині фаховий медичний коледж). Цей аукціон був єдиним з достатньою кількістю учасників, який проводила Хмельницька обласна рада.

Днями відбулося обговорення Проєкту організації території регіонального ландшафтного парку Мальованка, охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів і об’єктів. Головною метою проекту є бережне використання цієї красивої, але вразливої місцини.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 05 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 89356 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3473 - діти, 4866 - медпрацівники.

3 серпня заступник голови облдержадміністрації Володимир Юр'єв провів засідання регіональної комісії з питань розподілу у 2021 році коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Запрацював чат-бот у Viber для передачі показників лічильників води
Розділ Бізнес

У Шепетівкаводоканалі запрацював новий сучасний спосіб передачі показань лічильників. Тепер це можна зробити, скориставшись сервісом чат-бот у додатку Viber.

0
репостів
0
репостів