П'ятниця, 25 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Зважаючи на велику популярність залізничного транспорту серед туристів та відпочиваючих, Укрзалізниця призначає додаткові поїзди на довгі вихідні до Дня Конституції України, який припадає на понеділок, 28 червня.

Стартує розіграш Кубка Хмельницької області з футболу
Розділ Спорт

10 липня стартує розіграш Кубка Хмельницької області з футболу сезону 2021Заявку на участь подали десять аматорських колективів Хмельниччини.

Відбулися навчання з бойової підготовки підрозділів територіальної оборони
Розділ Події

Сьогодні 25 червня 2021 року у рамках «Єдиного стрілецького дня» Шепетівський військоматом було організовано навчання з бойової підготовки підрозділів територіальної оборони.  Проходили навчальні стрільби, медична підготовка, основи мінної безпеки.

Поліцейські Шепетівського району в рамках міжнародного дня боротьби з наркоманією організували рейди зі знищення написів з електронними адресами сайтів з продажу наркотиків. До заходу долучились діти та члени громадських формувань.

У Шепетівці почали святкувати День Конституції та День молоді
Розділ Події

Напередодні відзначення в Україні Дня Конституції та Дня молоді у міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 25 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88860 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3452 - діти, 4879 - медпрацівники.

24 червня відбулось засідання чергової  ХІ сесії Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання депутати розглянули понад 60 питань порядку денного.

0
репостів
0
репостів