Четвер, 25 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка
На сесії міської ради розглядали питання зовнішньої реклами та фінансування ряду програм
Розділ Події

Загалом на порядок денний сьомої сесії Шепетівської міської ради було винесено 36 питань.

Шепетівчани отримали 142 дозволи на від’єднання від системи централізованого опалення
Розділ Бізнес

Як уже повідомлялося, з березня розпочала роботу комісія з розгляду заяв від населення щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення. Про перші результати розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Станом на 25 березня 2021 року у Шепетівці підтверджено 49 нових випадків захворювання. 21 шепетівчанин, який лікувався від коронавірусної інфекції COVID-19, одужав.

Шепетівська міська ради підтримали зверненя до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо закупівлі кисневої станції для КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня». За словами міського голови Віталія Бузиля, ситуація у лікарні надзвичайно складна.

Вихованці Шепетівського міського ЦЕНТУМ вже декілька років поспіль є активними учасниками Міжнародної науково-освітньої програми GLOBE, яка націлена на підвищення рівня екологічної освіти учнівської молоді й екологічної свідомості населення в усьому світі та передбачає проведення власних наукових спостережень за навколишнім середовищем, а також подальше використання своїх даних і даних інших спостережень для співпраці з вченими й школярами з усього світу.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 25 березня в Хмельницькій області зареєстровано 59639 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2338 - діти, 4018 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів