П'ятниця, 03 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

42-річний громадянин Румунії був засуджений Ізмаїльським міськрайонним судом до 14 років ув’язнення за умисне вбивство та незаконне поводження зі зброєю. Днями чоловік звільнився з Шепетівської виправної колонії, де відбував покарання. На виході нелегала зустріли працівники міграційної поліції та УДМС і доправили його до кордону з Румунією.

Якщо ви досі не обрали газопостачальника, то будете платити 46,72 грн за куб.м
Розділ Бізнес

Ціна газу від постачальника "останньої надії" збільшилася майже вшестеро. Постанова уряду, якою ціна постачальника обмежувалась 7,96 грн за куб. м, припинила свою дію 1 грудня.

3 грудня за участі міського голови Віталія Бузиля та начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталії Стасюк в сесійній залі Шепетівської міської ради відбулось незвичайне засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики та учнів, які беруть участь у загальноміській програмі «Школа лідерів».

У Шепетівці відбулись заходи до Міжнародного дня людей з інвалідністю
Розділ Події

Резолюцією Генеральної асамблеї ООН у 1992 році встановлено 3 грудня визнати Міжнародним днем людей з інвалідністю. Усі заходи, які проходять у  цей день, спрямовані на привертання уваги суспільства до проблем людей з інвалідністю, захист їх гідності, прав та благополуччя. Святковий захід ” У колі людських турбот” за участю народного аматорського вокального ансамблю “Колорит” Шепетівського міського будинку культури – відбувся сьогодні у відділенні денного перебування.

Плесенські "веселі та кмітливі" здобули перемогу на І етапі обласних змагань
Розділ Культура

Сьогодні, 3 грудня, на сцені Шепетівського міського будинку культури пройшов І етап гри клубу веселих і кмітливих серед команд молодіжно-патріотичного руху «ХОМА». Темою виступу були — «30 років Незалежності України».

Відкрита Спартакіада серед військовослужбовців та силових структур нашого міста триває
Розділ Спорт

2 груд­ня 2021 ро­ку у важ­ко­ат­ле­тич­но­му за­лі спортивного комплексу КДЮСШ, від­бу­ли­ся два  ета­пи Спар­та­кі­ади з під­тя­гу­ван­ня на перекладині та пош­товху ги­рі (24 кг) з двох рук.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 3 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 139434 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 8138 - діти, 5826 - медпрацівники.

Земляки вшанували пам’ять полеглого захисника України Валерія Числюка
Розділ Події

Сьогодні, 3 грудня в краєзнавчому відділі Музею пропаганди вшанували пам’ять Валерія Числюка, старшого солдата 21-го окремого мотопіхотного батальйону 56-ї окремої мотопіхотної бригади військ Збройних Сил України, старшого водія.

У сесійній залі  Шепетівської міської ради вчора відбулася нарада за участі міського голови Віталія Бузиля, заступниці Галини Безкоровайної, начальника фінансового управління міської ради Василя Дрища, керівництва управління освіти, керівників загальноосвітніх навчальних закладів міста та депутатів міської ради. На обговорення було винесено питання фінансування закладів освіти у 2022 році, зокрема фінансування захищених статей та харчування учнів. До відома керівників закладів був доведено методологію обрахунку видатків галузі освіти на 2022 рік.

0
репостів
0
репостів