Субота, 18 грудня 2021 — Сайт міста Шепетівка

20 грудня ми відзначатимемо День вшанування ветеранів та пенсіонерів системи МВС та Національної поліції України. З цієї нагоди хочемо розповісти вам про знакових людей в історії правоохоронних органів Хмельниччини. Одним із них є Володимир Якубовський, який пройшов горнило афганської війни, а потім майже три десятиліття віддав службі в правоохоронних органах Хмельниччини. Зокрема, 21 рік пропрацював у службі дільничних. До речі, жив там, де і працював. Тож нашого героя сміливо можна назвати попередником сучасних ПОГів.

У Шепетівці презентували новорічний мюзикл "Школа"
Розділ Культура

Вчора, 17 грудня у Шепетівському міському будинку культрури відбулась довгоочікувана прем’єра вистави «ШКОЛА». Театральний колектив «Дивовижні» розповідали про життя американських підлітків, про їх почуття, захоплення: спорт, театр, наукові дослідження.

Станом на 13.00 18 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 143165 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 8664 – діти, 5925- медпрацівники.

В Україні підтверджено перший випадок зараження штамом коронавірусу «Омікрон». Про це повідомив Міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко. Штам B.1.1.529 виявили у людини, яка недавно повернулася з Обʼєднаних Арабських Еміратів і мала контакт із зараженим.

0
репостів
0
репостів