Четвер, 18 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка
Музей пропаганди просить показувати старі речі для них, перш ніж нести їх на смітник
Розділ Культура

Багато хто з нас зберігає на горищі чи у підвалі старі речі, які належали батькам, бабусі чи діду. Ними вже давно ніхто не користується і іноді у них складається сумна доля – ми викидаємо все на смітник. Проте, ми не замислюємось над тим, що ці речі можуть мати певне історичне значення для громади та дослідження нашої історії.

Постановою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області місцевого жителя визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого  статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення та застосовано до нього стягнення у виді штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 гривню. Присуджено до стягнення з правопорушника в дохід держави 454 гривні судового збору.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 18 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 131404 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 7202 - діти, 5683 - медпрацівники.

Більша частина "основної артерії" Шепетівкаводоканалу вже оновлена
Розділ Бізнес

Головна мережа Шепетівкаводоканалу пролягає на відстані 3,6 км: від двох підземних водозаборів “Дубовий гай” та “Лісова галявина”, що знаходяться за містом зі сторони Славути, до території водопровідно-каналізаційного підприємства на вулиці Некрасова.

Послуга стосується лише тих, хто вакцинований хоча б однією дозою вакцини від коронавірусної хвороби. 

Поліцейські Шепетівського районного управління поліції спільно з Держпродспоживслужбою продовжують проводити рейдові перевірки стану дотримання протиепідемічних обмежень в закладах торгівлі та закладах громадського харчування Шепетівського району. 

На Хмельниччині внаслідок пожежі загинуло 4 дітей
Розділ Події

Подію класифікували як надзвичайну ситуацію природнього характеру місцевого рівня. З приводу трагедії у селі Медисівка бувшого Теофіпольського району у Хмельницькій ОДА провели брифінг під головуванням Сергія Гамалія.

0
репостів
0
репостів