Середа, 06 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

На ХV сесію Шепетівської міської ради було винесено проект рішення "Про перейменування вулиць та провулків в населених пунктах Шепетівської міської територіальної громади". Зміни стосувались Шепетівки та села Жилинці.

Відсьогодні Хмельницька область потрапляє до “помаранчевого” рівня епіднебезпеки. Перевищено показник рівня госпіталізацій, а також мав би бути перевищений показник завантаженості ліжок з киснем, але МОЗ залучив нові лікарні, що у свою чергу дозволило вписатись в показники.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 6 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 97786 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 4316 - діти, 5012 - медпрацівники.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним 29-річного жителя Шепетівського району в крадіжці (частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України) та у викраденні офіційного документа з корисливих мотивів (частина 1 статті 357 КК України), призначивши йому остаточне покарання у виді 1 року й 1 місяця обмеження волі. Водночас суд звільнив молодого чоловіка від відбування покарання з випробуванням на однорічний іспитовий строк.

0
репостів
0
репостів