Середа, 27 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Поліціянти обговорювали проблему реалізації алкоголю та тютюну дітям
Розділ Події

Сьогодні, 27 жовтня в стінах Шепетівського РУП відбулась міжвідомча нарада під керівництвом начальника відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області Сергія Цимбалюка. Присутні обговорювали питання накладення штрафів на порушників, що реалізовують дітям алкогольні напої, пиво та тютюнові вироби.

З першого листопада 2021 року на Хмельниччині розпочинається заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах. Триватиме вона до початку весняно – літньої заборони на період нересту водних біоресурсів 2022 року.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 27 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 111673 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 5679 - діти, 5306 - медпрацівники.

Минулої доби на території Шепетівського району було зареєстровано 2 випадки шахрайств. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

На території Хмельницької області з 00 годин 00 хвилин 30 жовтня буде встановлено “червоний” рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні.

Житель с. Білокриниччя, що на Шепетівщині намагався позбавити життя свого сусіда.

0
репостів
0
репостів