Понеділок, 25 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Телеканалом Like TV вже керує місцевий депутат
Розділ Бізнес

Днями на сайті телеканалу Like TV, згідно Закону України "Про телебачення і радіомовлення", було опубліковано актуальну структуру власності, у якій канал отримав нового власника. Як ми й припускали раніше, ним керуватиме депутат Шепетівської міської ради від партії "За конкретні справи".

Спеціалістами Шепетівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області спільно з представниками Національної поліції Шепетівського РУП ГУНПУ у Хмельницькій області було здійснено чергові комісійні обстеження речового ринку, закладів торгівлі, супермаркетів та закладів громадського харчування, аптек, перукарень та інших суб’єктів господарювання різних форм власності.

21 жовтня до поліції звернувся житель села Чотирбоки та повідомив, що невідомі викрали теплицю вагою 200 кг з пасовища, завдавши чоловікові чималих збитків.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 25 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 110239 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 5557 - діти, 5278 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів