Четвер, 05 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно раніше судимого за злочини проти власності жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 162 (незаконне проникнення до іншого приміщення), частиною другою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно), частиною другою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно), частиною першою статті 383 (завідомо неправдиве повідомлення слідчому про вчинення злочину) Кримінального кодексу України.

Срібні відзнаки "Батьківське серце" вручили дітям загиблих героїв
Розділ Події

Сьогодні, 5 березня, о 11.00 в актовій залі музею М.Островського, за ініціативи ГО «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове братерство України», музею М. Островського та ГО «Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО», відбулося вшанування пам’яті загиблих героїв російсько-української війни та вручення їхнім дітям срібних відзнак «Батьківське серце».

Шепетівські дошкільнята взяли участь в акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!»
Розділ Події

Безпека дітей для рятувальників завжди була і залишається у пріоритеті, тож під час зустрічей з представниками молодого покоління вони навчають малечу, як жити безпечно.

Вчора, 4 березня дерслужбовці міста та району провели засідання комісій з питань запобігання поширення та реагування у випадку виявлення коронавірусу COVID-19.

У Всесвітній день письменника відбувся міський фестиваль «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській»
Розділ Події

Із метою виявлення талановитих і обдарованих дітей, сприяння популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка, розвитку дитячої та юнацької виконавської майстерності, патріотичного виховання молоді засобами творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка 3 березня 2020 року у Всесвітній день письменника в Шепетівському будинку культури відбувся міський фестиваль «Живи, Кобзарю, в пам’яті людській»!

0
репостів
0
репостів