Середа, 04 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Що для Вас є важливим в житті? Сучасний гаджет чи, може, модний годинник, чи дороге розкішне авто? Мрії дітлахів із кризових сімей значно менші – просто займатися спортом.

25 дітей, які втратили батька на війні, отримають срібну відзнаку
Розділ Події

5 березня о 11.00 в актовій залі музею М.Островського, за ініціативи ГО «Всеукраїнське військово-цивільне об’єднання «Бойове братерство України» та ГО «Шепетівська спілка учасників бойових дій в зоні АТО», відбудеться вшанування пам’яті загиблих героїв російсько-української війни і вручення їхнім дітям срібних відзнак «Батьківське серце».

4 березня, задля вдосконалення вмінь та навичок у виявленні та розпізнаванні загроз, а також прийнятті ефективних рішень щодо подальших дій з ліквідації надзвичайних ситуацій, вогнеборці 21 Державної пожежно-рятувальної частини провели практичне заняття, під час якого акцент був зроблений на проведенні деконтамінації (знезараженні).

У Шепетівці розпочалось весняне прибирання вулиць та заміна аварійних опор мереж зовнішнього освітлення по вулиці Валі Котика. Про це повідомила прес-служба Шепетівської міської ради.

У зв’язку  із дедалі ширшим розповсюдженням коронавірусу (COVID-19) у світі, реєстрацією першого підтвердженого випадку захворювання на цю небезпечну інфекцію в Україні 3 березня 2020 року у КНП «Шепетівська ЦРЛ»  відбулася загальнолікарняна конференція з питань клініки, діагностики, відбору клінічного матеріалу, дотримання вимог протиепідемічного режиму, при виявлені особи, що відповідає визначенню випадку COVID-19.

Відбулась конференція Шепетівської організацї Українського товариства сліпих
Розділ Події

Сьогодні у Шепетівці відбулась звітна річна конференція членів громадського об’єднання територіальної первиннуої організації Українського товариства сліпих.

0
репостів
0
репостів