Вівторок, 31 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Як ми вже писали, сьогодні стало відомо про шепетівчанина, у якого експрес-тест COVID-19 показав позитивний результат. Аналізи невідкладно відіслали в обласний центр для ПЛР-тестування і ми вже маємо відповідь.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя м. Славута, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною четвертою статті 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

У шепетівську лікарню поступив чоловік із важкою пневмонією. Весь цей час він займався самолікуванням. Вчора йому зробили експрес-тест на коронавірус COVID-19, але результат був негативним.

На  10:00 ранку 31.03.2020 року  в Хмельницькій області зареєстровано 3 підтверджених випадки гострої респіраторної хвороби COVID-19. Третьою захворіла жінка, 63 роки, з Волочиського району, повернулась з Італії. Контакти встановлені. Про це інформаує Обласний штаб з ліквідації надзвичайної ситуації.

Вчора, 30 березня, до підрозділів Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області надійшли дві заяви про крадіжки, які сталися у Шепетівському районі. Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів