П'ятниця, 20 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Рятувальники через гучномовці попереджають шепетівчан про необхідність дотримання карантину
Розділ Події

Задля інформування громадян про необхідність дотримуватися санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню коронавірусною інфекцією, в місті Шепетівка та Шепетівському районі рятувальниками 21 Державною пожежно-рятувальної частини організовано курсування автомобілів оперативно-рятувальної служби, обладнаного гучномовними пристроями.

Вчора, 19 березня відбулося спільне засідання оперативного штабу КНП “Шепетівська ЦРЛ” по запобіганню занесення та поширення випадків ГРХ спричинених коронавірусом під керівництвом головного лікаря Валентини Савчук з керівниками Шепетівського ЦПМСД на чолі з Андрієм Нечипоруком та керівником Шепетівського відділу поліції Олександром Фурманюком.

Вчора, 19 березня, відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногненно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова облдержадміністрації Дмитро Габінет. Основне питання, яке обговорювалося на засіданні – виконання заходів, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2020 року №215 щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території області.

До Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась громадянка з приводу відшкодування шкоди, завданої пошкодженням майна.

0
репостів
0
репостів