Вівторок, 17 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 17 березня, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

З першого квітня 2020 року на Хмельниччині розпочинається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойм.

На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Штраф за порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічни правил і норм може становитиме  від 17 тис. до 32 тис. гривень. «За» проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» проголосувало  344 народних депутатів. Законопроект прийнято за основу та в цілому.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні злочинів, передбачених частиною другою статті 125 (спричинення умисних легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я), частиною першою статті 129 (погроза вбивством, за наявності у потерпілого реальних підстав побоюватися здійснення цієї погрози), статтею 195 (погрозі знищення майна, шляхом підпалу, за наявності у потерпілого реальних підстав побоюватися здійснення цієї погрози) Кримінального кодексу України та на підставі ч.1 ст.70 КК України шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначити покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки.

16 березня 2020 року відбулася нарада, на якій обговорили міри та заходи, що мають бути прийняті для протидії розповсюдженню вірусу СОVID-19 на території міста Шепетівка.

0
репостів
0
репостів