Вівторок, 10 березня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 10 березня, під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулося засідання робочої групи з організації та проведення у місті Шепетівка заходів у рамках Всеукраїнського проєкту «Озеленення України».

Сьогодні міський голова Михайло Полодюк та голова міської ради організації ветеранів України Олег Герасименко відвідали — Маєвську Яніну Броніславівну, якій 8 березня виповнилося 95 років.

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця Шепетівського району у вчиненні розбою.

За вихідні до правоохоронців Хмельниччини надійшла заява про крадіжку у місті Шепетівка. Про це повідомили у секторі комунікації поліції у Хмельницькій області.

Представників шепетівських ОСББ запрошують на тренінг
Розділ Події

Під час тренінгу «Роль і місце ОСББ в наданні комунальних послуг» будуть представленні чотири моделі організації договірних відносин з надання комунальних послуг у багатоквартирному будинку, а також як покращити фінансову дисципліну співвласників та організувати роботу з неплатниками.

10 березня 2020, 13:04

У Ленківцях горів гараж

8 березня о 16:41 на пункт зв’язку 29 Державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу гаража у селі Ленківці Шепетівського району. 

7 березня об 11:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та у спеціально відведеному місці знищили артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Другої світової війни.

0
репостів
0
репостів