Вівторок, 05 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка

2 березня усі небайдужі мешканці села Микулин взяли в руки ломи, лопати та молоти й рушили проводити ремонт дорожнього покриття. Збиратись почали 0 9:00 а вже до 11:00 ремонтували дорогу декілька десятків людей. Про це повідомили на сторінці Гриців.інфо.

Допризовна молодь змагалась на міській Спартакіаді
Розділ Спорт

Першого березня у НВК№1 відбулась міська Спартакіада допризовної молоді, присвячена Дню пам'яті воїнів-інтернаціоналістів. У змаганнях брали участь 50 учасників із десяти закладів загальної середньої освіти, запрошені 6 учасників бойових дій із Шепетівської спілки Афганістану.

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу обвинуваченого у нарузі над могилою з метою незаконного заволодіння предметами, що знаходяться на могилі, вчиненому повторно, з корисливих мотивів (частина 3 статті 297 Кримінального кодексу України).

Поліція не побачила криміналу у самовільному використанні об'єктів теплопостачання
Розділ Бізнес

20 грудня 2018 року Північно-західним апеляційним господарським судом підтверджено законність та чинність рішення сесії Шепетівської міської ради № 1 від 6 листопада 2017 року «Про відмову від договору концесії в односторонньому порядку та повернення майна», згідно якого ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» мав би повернути всі об'єкти теплопостачання в комунальну власність міста. Але для приватних теплопостачальників рішення судів - ніщо.

0
репостів
0
репостів