Середа, 27 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина С., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Завершились змагання серед працівників шепетівських шкіл
Розділ Спорт

25 та 26 березня 2019 року в спортивній залі шепетівського НВК№1 проводились змагання з волейболу і тенісу настільного в залік Спартакіади працівників закладів загальної середньої освіти м. Шепетівки 2018-2019 н.р.

Шепетівська влада йде на зустріч Льонокомбінату
Розділ Бізнес

26 березня, напередодні чергової сесії Шепетівської міської ради депутатська комісія з питань земельних відносин, архітектури та будівництва, охорони навколишнього середовища в чергове розглянула питання щодо зміни орендної плати за землю підприємству льонокомбінату у місті Шепетівці.

Кілька днів тому ми писали про жахливе насильство над дитиною, 28-річний зловмисник заманив та зґвалтував п'ятикласницю у себе вдома. Та як стверджують односельці, це вже не перший подібний його злочин.

0
репостів
0
репостів