Середа, 20 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Анастасія Рула
Розділ Культура

Незабаром на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра серіалу «З вовками жити», його виробництвом займалась компанія «Artforms production». Прем’єра в ефірі СТБ відбудеться 25 березня 2019 року. Для шепетівчан він також може бути цікавим тим, що одну з провідних ролей там зіграла наша землячка. 

Гра для дітей – це спосіб пізнання світу. Всім відомо, що у грі діти розвивають важливі компетентності, які будуть їм необхідні потягом усього життя. Саме темі гри був присвячений семінар учителів іноземної мови початкових класів з проблеми «Нові аспекти в навчанні іноземної мови в умовах реалізації Концепції НУШ» на тему « Вивчення іноземних мов через гру.»

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури в суді доведено вину колишнього голови об’єднаної територіальної громади у вчиненні службової недбалості, яка спричинила місцевому бюджету збитки на суму більше третини мільйона гривень.

Я вас всіх люблю…Ці слова сказав своїм рідним , друзям Ярослав Кревогубець, коли приїжджав у відпустку із зони АТО у січні 2015 року. Вони виражають суть доброї, світлої душі Ярослава. Він любив людей, любив життя, любив Україну – за неї віддав життя 22 лютого 2015 року, за місяць до 26 річчя.

Юлія Тимошенко лідирує у президентському рейтингу, срібло у Володимира Зеленського. А Петро Порошенко отримує третє місце. У другому турі виборів Тимошенко зі значним відривом перемагає і Зеленського і Порошенка. Про це повідомляє УНІАН.

0
репостів
0
репостів