Субота, 02 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Близько години тому над рестораном "Олімп" здійнявся стовп диму. Над офісними приміщеннями, які знаходяться над рестораном, біля комину, зайнявся дах. 

Дитяче відділення Шепетівської ЦРЛ та школа у селі Корчик отримають гроші на завершення будівництва
Розділ Бізнес

27 лютого в облдержадміністрації відбулося засідання комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Провів засідання голова облдержадміністрації Вадим Лозовий.

Школярі Шепетівки змагались на Чемпіонаті міста з баскетболу
Розділ Спорт

26 і 28 лютого 2019 року в НВК №1  відбувся Чемпіонат міста з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат, присвячений 75-ій річниці визволення міста Шепетівки від фашистських загарбників. У змаганнях брали участь команди із десяти закладів загальної середньої освіти у кількості 112 учасників.

Олег Тягнибок у Шепетівці агітував за кандидата на пост президента
Розділ Події

1 березня 2019 року Голова Всеукраїнського об’єднання ВО «Свобода» Олег Тягнибок відвідав міста Шепетівку, де представив громаді кандидата на пост Президента від об’єднаних сил націоналістів Руслана Кошулинського.

Школярі Шепетівщини демонстрували свою творчість на обласному конкурсі
Розділ Культура

1 березня відбувся обласний огляд художньої самодіяльності школярів Шепетівського району та Судилківської сільської ради. Про це повідомило управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шепетівської РДА.

0
репостів
0
репостів