Понеділок, 18 березня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Співробітник Департаменту реалізації національного превентивного механізму Секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини здійснив візит до ДУ «Шепетівська виправна колонія (№ 98)» в Хмельницькій області. Під час візиту були проведені конфіденційні бесіди із засудженими на предмет дотримання персоналом зазначеної установи вимог законодавства. Були оглянуті житлові, побутові та виробничі приміщення.

Час підбити підсумки роботи Верховної ради VIII скликання й подивитись, як кожен окремо взятий народний депутат виконував те, що пообіцяв перед виборами, а також під час каденції. Щодня видання «Слово і Діло» аналізує рівень відповідальності двох народних обранців, поки не пройдеться всім списком парламентарів. Причому рівень відповідальності нардепів портал відстежує з моменту їх вступу на посаду. Сьогодні видання розбирались, як працює Роман Мацола (фракція «Блоку Петра Порошенка»).

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Л., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 263 (придбання та носіння бойових припасів без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Наші земляки взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Відтворимо ліси разом».
Розділ Події

Напередодні Міжнародного дня лісу, який відзначають 21 березня, відбулася четверта щорічна Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом». Конференція проходила 14-15 березня в м. Київ. Про це повідомила прес-служба ДП «Шепетівський лісгосп».

У чотирьох районах Хмельниччини роздерибанили 111 га землі
Розділ Бізнес

Шепетівська місцева прокуратура у судовому порядку вимагає скасування рішень про неправомірну передачу в приватну власність 111 га землі. Про це повідомила прес-служба прокуратури Хмельницької області.

У Шепетівці обирали «Суперчитача бібліотеки»
Розділ Культура

1 лютого стартував 15 Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія 2019» для учнів 7 класів. 17 березня в Шепетівській міській бібліотеці для дітей обирали «Суперчитача бібліотеки».

0
репостів
0
репостів