П'ятниця, 27 квітня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Відбулись тренування щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на Хмельницькій АЕС
Розділ Події

25 квітня на Хмельниччині відбулися масштабні тренування органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області та її ланок у разі виникнення радіаційної аварії на Хмельницькій АЕС.

27 квітня о 12:00 піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили мінометну міну калібру 82 мм часів Другої світової війни, яку було виявлено напередодні поблизу с. Вишневе Шепетівського району.

Багато шепетівчан полюбляють продукцію красилівського хлібзаводу "Мамин хліб", зокрема і одноіменне кафе в центрі міста. Та мало хто може похвастатись тим, що бачив закуліси виробництва цього заводу, а от дітлахам 2-А класу загально-освітньої школи №3 пощастило.

В наш час важливим компонентом виховання підростаючого покоління справжніми патріотами, які готові захищати кордони своєї Батьківщини, є військово-патріотичне виховання. Основи такого виховання закладаються педагогами на уроках, особливо під час вивчення предмету «Захист Вітчизни».

Шепетівський боксер здобув срібло на молодіжному чемпіонаті Європи
Розділ Спорт

Три золотих, одна срібна та три бронзові медалі – такий підсумок виступів збірної України на Чемпіонаті Європи з боксу серед молоді, який приймала Італія. Тішить, що серед призерів є і наш земляк.

Українці тріумфували на Чемпіонаті Світу з хортингу
Розділ Спорт

В латвійському місті Даугавпілс (Латвія) в спортивному комплексі "Олімпійський Центр" пройшов Чемпіонат Світу з хортингу серед дорослих, юніорів, кадетів та юнаків. За підсумками змагань спортсмени збірної України продемонстрували бойовий дух, переможний характер і посіли перше загальнокомандне місце. Серед них і шепетівчани.

0
репостів
0
репостів