Вівторок, 02 жовтня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани здобули срібло на Всеукраїнських дитячо-спортивних іграх «Старти надій»
Розділ Спорт

Понад 400 дітей з 18 областей України взяли участь у фіналі Всеукраїнських дитячих спортивних ігор серед учнів закладів середньої освіти “Старти надій”. Серед них учні Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Н.Рибака та ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою».

Екологічна стежка «Перлина Славутчини» Національного природного парку «Мале Полісся» продовжує відкривати  мальовничі краєвиди відвідувачам.

Цьогоріч у лютому молода жінка задля жебракування зайшла до багатоквартирного будинку в Шепетівці. На третьому поверсі вона смикнула за ручку вхідних дверей до однієї з квартир – і побачила, що помешкання не замкнене й порожнє.

В поліції Хмельниччини презентували соціальну ініціативу «Пошук дітей»
Розділ Події

У Головному управлінні Національної поліції у Хмельницькій області відбулась презентація спільної соціальної ініціативи Національної поліції України та одного з українських операторів мобільного зв‘язку під назвою «Пошук дітей».

У Шепетівці відбулись змагання з вуличного баскетболу
Розділ Спорт

28 вересня на площі біля виконавчого комітету Шепетівської міської ради шепетівчани та гості нашого міста могли спостерігати за цікавими іграми з вуличного баскетболу (баскетбол 3х3 на один кошик). Це, на імпровізованих  майданчиках зі спеціалізованими переносними баскетбольними щитами, змагалися юнаки та дівчата. Змагання проходили в рамках заходів, присвячених святкуванню Дня міста.

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку ветерани змагалися у турнірі з шахів
Розділ Спорт

1 жовтня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов традиційний турнір з шахів серед ветеранів в рамках заходів «Спорт для всіх – радість життя», присвячений Міжнародному дню людей похилого віку.

0
репостів
0
репостів