П'ятниця, 19 жовтня 2018 — Сайт міста Шепетівка

18 жовтня на засіданні виконавчого комітету було прийняте рішення про закріплення території обслуговування за закладами загальної середньої освіти. Тобто до шкіл першочергово зараховуватимуться діти з відповідної території обслуговування. Решта бажаючих будуть зараховані за результатами жеребкування.

18 жовтня  міський  голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. У ході засідання члени виконкому розглянули 23 питання порядку денного.

Шепетівчани взяли участь у Чемпіонаті Європи з бойового самбо
Розділ Спорт

13-14 жовтня 2018 року, в місті Острава, Чехія, відбувся чемпіонат Європи з бойового самбо серед чоловіків, юніорів та юнаків. У змаганнях взяло участь 220 спортсменів з 13 країн.

17 жовтня відбулось громадське обговорення проекту рішення сесії міської ради «Про впорядкування продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива (крім безалкогольного) на території м. Шепетівки».

18 жовтня в читальній залі міської бібліотеки для дітей відбулася арт - зустріч з юною художницею – ілюстраторкою Олександрою Дубініною «Занурюючи пензлик у натхнення». Детально про зустріч розповіли бібліотекарі на своїй сторінці.

19 жовтня о 14:30 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Другої світової війни.

18 жовтня рятувальники 21 Державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка завітали до дошкільнят у місцевий садочок «Білочка». Саме у цей момент дітки під час прогулянки насолоджувались осінніми теплими днями, і візит вогнеборців був для них приємною несподіванкою.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина Д., за яким він отримає 4 роки позбавлення волі - за придбання, збут наркотиків та надання приміщення для їх вживання.

18 жовтня о 13:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу добудови до господарчої будівлі у с. Корчик Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів