Середа, 03 січня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд за клопотанням сторони обвинувачення обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 36-річного шепетівчанина, який був за кермом автомобіля, що 1 січня цього року на пішохідному переході у м. Шепетівка збив 21-річну жінку і її 2-річну дитину та зник з місця події.

Шепетівький лісгосп реалізував 1889 ялинок
Розділ Бізнес

На Хмельниччині лісники підбили підсумки ялинкової компанії цього року. Підвідомчі підприємства  обласного управління лісового та мисливського господарства реалізовували ялинки та сосни безпосередньо біля плантацій, у лісгоспах, на ярмарках і спеціально відведених місцях у обласному та районних центрах. При завданні 11200 реалізовано 13433 зелених деревця. Виторг склав 965 тисяч 214 гривень.

Саме таку нагороду отримав Шепетівський міський ЦЕНТУМ  за результатами участі  у Відкритому рейтингу  якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників», який проводився  Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді  спільно із Всеукраїнською Асоціацією педагогів-позашкільників «Фактор» та Інститутом проблем виховання НАПН України.

Дитячий «Кубок Півночі Поділля» поїхав до Ізяслава
Розділ Спорт

24 грудня 2017 року, у спортзалі спорткомплексу Шепетівської районної ДЮСШ «Колос» відбувся відкритий «Кубок Півночі Поділля» з міні-футболу серед дитячих команд 2007-2008 року народження. Участь у змаганнях взяли півсотні вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл Ізяслава, Полонного, Славути та Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів