П'ятниця, 22 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Від серця до серця
Розділ Культура
22 квітня 2016, 22:05

Від серця до серця

Від серця до серця добро летить, подібне пташці. Стукає в серця, щоб розбудити, і дарувати всім людям радість. Прекрасної пори, коли все цвіте, оживає, набирає сили 21 квітня в музеї Миколи Островського відбувся благодійний концерт «Від серця до серця» на якому вшановували наших захисників - учасників бойових дій у зоні АТО.
Днями в комунальному закладі обласної ради - Хмельницькому обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся ХХV обласний збір юних натуралістів, присвячений 25-й річниці проголошення незалежності України.
Вже втретє в Шепетівському міському ЦЕНТУМ відбулись Всеукраїнські кваліфікаційні змагання з кінологічного фрістайлу. Захід пройшов в атмосфері дружньої конкуренції та невимушеного спілкування. 
21 квітня відбулись установчі збори Громадської ради, де було оновлено склад колегіального консультативно-дорадчого органу із представників інститутів громадянського суспільства. До її складу ввійшло 27 представників громадських об'єднань, профспілкових організацій, осередків політичних партій та релігійних конфесій.
Фінансова піраміда Helix більше місяця не виплачує кошти вкладникам
Розділ Бізнес
Ось і сталось те, що ми прогнозували в наших статтях ще кілька місяців тому - фінансова піраміда Helix перестала виплачувати кошти своїм вкладником, тобто фактично ми стаємо свідками логічного краху цієї чергової шахрайської схеми.
21 квітня близько 16.00 години на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», поблизу с. Вовківці, 27-річний житель м. Шепетівка, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2110» під керуванням 35-річного жителя м. Ізяслав.
Загинув ще один військовий з Шепетівки
Розділ Події
Сьогодні шепетівська самооборона вирушила на схід України щоб доставити передачі нашим бійцям від їх рідних та друзів. На жаль у них з'явилась ще одна нова задача - доставити тіло загиблого земляка додому.
0
репостів
0
репостів