П'ятниця, 15 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині змагались працівники сільських клубних закладів
Розділ Культура
Протягом останнього тижня у селах нашого району вібувався І відбірковий тур обласного конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників сільських клубних закладів.
Щороку 12 квітня відзначається Всесвітній день авіації і космонавтики Космос… Який же він? Хто з нас не думав про це, розглядаючи небо, його яскраві зорі, його безмежний Чумацький Шлях? Саме цій темі було присвячено ряд виховних заходів у ЗОШ №3: це експрес-інформації, усні журнали, перегляди літератури, вікторини, інформаційні огляди, конкурси малюнків, газет, в яких взяли участь вчителі, класні керівники та учні школи.
Сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області повідомив про розкриття двох злочинів, які стались у нашому місті та сусідньому Судилкові.
В ніч на 13 квітня в місті Шепетівка з двору будинку по вулиці Героїв Небесної Сотні невстановлена особа незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ 2103» 23-річного місцевого жителя.
І пам'ять серця, і вічний смуток
Розділ Культура
14 квітня 2016 року в «Світлиці Віри, Надії, Любові» бібліотеки ім.М.Коцюбинського відбулось засідання літературно-мистецької студії «Доля» з нагоди другої річниці початку бойових дій в зоні АТО.
0
репостів
0
репостів