Вівторок, 27 грудня 2016 — Сайт міста Шепетівка
В честь ювілею показали експозицію подарунків музею М. Островського
Розділ Культура
22 грудня 2016 року виповнилось 70 років з дня відкриття музею М. Островського у Шепетівці. В 1946 р. в день пам'яті М.Островського було відкрито літературно-меморіальний музей письменника в приміщенні краєзнавчого музею. Серед колекцій музею однією з найбільш цікавих є колекція подарунків, про них музейники розповіли на своїй сторінці.
Пластуни передали Вифлеємський вогонь миру шепетівчанам
Розділ Події
Сьогодні, 27 грудня о 15.00 представники Шепетівської станиці національної скаутської організації «Пласт» передали Вифлеємський вогонь шепетівчанам, які завітали на площу Героїв Майдану. Кожна шепетівська родина мала змогу принести додому Вогонь з Вифлеєму, єднаючись таким чином з іншими християнами по цілій Україні та Європі.
Зірки з телеекранів у Шепетівці?
Розділ Культура
Напередодні Нового Року завжди трапляються дива, кожен чекає чуда та здійснення своєї мрії. Неймовірне шоу "Хто зверху?" відбулося 21 грудня у міському будинку культури, куди завітали відомі на усю країну гості: Катерина Варнава (Анна Войтюк), Сергій Притула (Хомич Богдан), Надія Дорофеєва (Троц Каріна), Позитив (Юрій Вержанський), Ольга Полякова (Аліна Динисюк), Ігор Ласточкін (Андрій Козак), Катерина Осадча (Дар'я Ліпчук) та Потап (Дмитро Бондарчук).
26 грудня в період з 18.10 по 19.20 години в м. Шепетівка по вулиці Старокостянтинівське шосе невстановлена особа шляхом вільного доступу з під’їзду будинку викрала велосипед «Ардіс», який належить 38-річному місцевому жителю. Вартість викраденого становить 1500 гривень.
26 грудня в період з 17.20 по 18.20 години в м. Шепетівка по вулиці Косецькій невстановлена особа шляхом пошкодження вікна проникла в будинок, який належить 27-річному місцевому жителю, звідки викрала гроші в сумі 40000 гривень, ноутбук «Леново» та 10 виробів із золота.
Шепетівський міськрайонний суд ухвалив обвинувальний вирок стосовно колишнього дільничного інспектора міліції Ізяславського районного відділу УМВС України в області. Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Валерій Мушинський.
0
репостів
0
репостів