Понеділок, 26 грудня 2016 — Сайт міста Шепетівка
У міському будинку культури відбувся благодійний передноворічний ранок
Розділ Культура
Сьогодні, 26 грудня в Міському будинку культури відбувся благодійний ранок. На святковий захід були запрошені діти з багатодітних сімей де виховується чотири і більше дитини, діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування. Також, новорічне свято було організоване для дітей учасників бойових дій в зоні АТО та дітей інвалідів. Про перебіг свята розповіли на сайті міської ради.
Тарас Бондарчук
Розділ Спорт
На молодіжному чемпіонаті України з боксу збірна Хмельниччини була представлена лише трьома спортсменами, одному з яких вдалося здобути золоту медаль.
В період часу з 12 по 25 грудня в м. Шепетівка по вулиці Шешукова невстановлена особа шляхом підбору ключа проникла в квартиру, яка належить 27-річній місцевій жительці, звідки з сейфу викрала 10000 гривень, 1300 євро та золоті вироби.
На сторінках нашого сайту ми писали про пожежу, яка сталаось 19 грудня у селі Пліщин Шепетівського району. Нагадаємо, потерпіла родина звинувачувала у недбалості пожежників, які на їх думку приїхали із запізненням та діяли непрофесійно. Сьогодні прес служба ГУ ДСНС України у Хмельницькій області звернулась до нас із спростуванням.
0
репостів
0
репостів