П'ятниця, 26 грудня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Двоє суддів-біженців працюватимуть на Хмельниччині. Відповідні рекомендації їм надала Вища кваліфікаційна комісія суддів України.
Відбувся всеукраїнський турнір з бойового самбо серед юнаків
Розділ Спорт
20 грудня 2014 в місті Шепетівка відбувся Всеукраїнський турнір з бойового самбо серед юнаків, присвячений Святому Миколаю Чудотворцю. У змаганнях взяли участь 95 юних спортсменів з спортивних клубів: СК «Союз ветеранів самбо» м.Харків; СК «Комбат-самбо», м.Рівне; ДЮСШ-2, м.Житомир; СК "Боян", м.Київ; СК "Комбат", м. Шепетівка; СК «Деражнянец», м Деражня; СК «Комбат», м.Хмельницький; «Самсон-Право", м.Хмельницький; СК «Яструб", м.Хмельницький; СК "Пєрєсвет" м Шепетівка.
В ніч на 25 грудня в с. Судилків по вулиці Гагаріна невстановлена особа, шляхом пролому цегляної стіни, проникла в магазин 48-річного місцевого жителя, звідки викрала продукти харчування на суму близько 1500 гривень.
Важкоатлети Шепетівської ДЮСШ стали найкращими в області
Розділ Спорт
20-21 грудня 2014 року у місті Кам’янець-Подільський відбувся Кубок області з важкої атлетики в окремих вправах та Всеукраїнський турнір присвячений пам’яті К.П. Нагачевського. Участь у якому взяли 10 команд та понад 100 спортсменів, які прибули з усіх куточків Хмельниччини, щоб здобутий кубок та звання найсильніших.
0
репостів
0
репостів