Версія для друку
Розділ Суспільство

Вже другий депутат Шепетівської райради складає свої повноваження

Автор 22 жовтня 2021, 16:58

Рідіють ряди депутатського корпусу Шепетівської районної ради. Минуло менше місяця, як було підтримано заяву про дострокове припинення повноважень депутата Шепетівської районної ради восьмого скликання Сергія Полоневича (Політична партія "Сила і Честь"), як заяву написав вже інший депутат.

На цей раз позбутися мандату воліє голова фракції Хмельницької територіальної організації Політичної партії "Європейська солідарність" Мовсісян Артур Врамович. Про це він оголосив у себе на сторінці. Процитуємо мовою оригіналу:

"Є дуже гарна та життєва промова, яку я дотримуюсь! Краще з розумними загубити чим з дурними щось знайти! Тому панове політики, скажу відверто Ви в поняті політика зеро! І ті хто думає що якщо я приставник певної політичної партії, то може на мене вплинути і зламати мене сісти з негідниками за один стіл переговорів, то Ви помиляєтесь! Моя дорога одна і не з Вами панове негідники, хапуги та ненажери! Шановна громада для Вас я лишаюсь тим ким і був та завжди готовий допомогти, порадити, підказати! Я залишаюсь тут і нікуди не втікаю! Та шлагбауми на в'їзді бізнесу моєї сім'ї ми не збираємось ставити! Тому я іду з політики, щоб змінити бачення людей про завтрашній день! І незабаром я презентую Вам проєкт який об'єднати людей за для розвитку та світлого майбутнього наших дітей! Побачимось!"

247181007 141258588231359 6295469563435713792 n

Тепер її мають розглянути на черговому засіданні Шепетівської районної ради.

Нагадаємо, що 26 серпня Артур Мовсісян звільнився з посади заступника міського голови Шепетівки. Його фактично змусили це зробити однопартійці з міської ради, адже найбільше питань до Артура Мовсісяна виникало через конфлікт інтересів. Його батько Врам Мовсісян дивним чином вигравав всі тендери на ремонті роботи доріг, а тепер ще і навіть будівництво ліфта у шепетівській лікарні. Також обурила шепетівчан самовільна реконструкція клумби перед міською радою.

Останнє редагування 22 жовтня 2021, 17:24