Версія для друку
Розділ Суспільство

Районні чиновники обговорили стан призначення субсидій на Шепетівщині

Автор 19 липня 2021, 20:19

Сьогодні, 19 липня перший заступник Олександр Мельник, заступник голови районної державної адміністрації Віктор Паламарчук провели апаратну нараду з керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та її апарату, в тому числі про стан призначення субсидій у Шепетівському районні.

На початку засідання присутні заслухали інформацію начальника управління соціального захисту Ліліани Танасієнко, яка розповіла про стан призначення субсидій у Шепетівському районні.

Житлові субсидії з травня 2021 року на неопалювальний період у готівковій формі автоматично призначено 7 744 домогосподарствам і за новими зверненнями 424 сім’ї. Всього користуються субсидіями станом на 15.07.2021р. – 12 012 сімей ( в т.ч. : Славутський район – 2444, Ізяславський – 3231, Полонський – 2211, Білогірський – 2045, Шепетівський – 2081).

При цьому, враховуючи, що вартість отримуваних житлово-комунальних послуг в неопалювальний період зменшується через відсутність послуги опалення, середній розмір субсидії за ці місяці становить близько 180 гривень на домогосподарство в місяць. На опалювальний період субсидія всім цим домогосподарствам, з урахуванням витрат на опалення, буде розрахована автоматично після початку опалювального періоду.

Далі на нараді було обговорено ряд питань, серед яких стан справ в сфері захисту прав дітей, цивільного захисту, проаналізовано роботу архівного відділу,тощо. Сплановано діяльність адміністрації на поточний тиждень та окреслено ряд важливих питань, які потребують негайного вирішення.

Шепетівська РДА