Версія для друку
Розділ Суспільство

Шепетівчанам лишилось всього 2 тижні для обрання газопостачальника

Автор 19 липня 2021, 13:45

Як ми вже неодноразово повідомляли, ДП «Шепетівкагаз» ПАТ «Шепетівкагаз» не змогло придбати природний газ для подальшого постачання побутовому споживачу (населенню), тому як наслідок з 01.06.2021 року воно не здійснює постачання природного газу побутовим споживачам. Шепетівчанам до кінця цього місяця потрібно обов'язково обрати нового постачальника газу.

Обрати можна будь якого постачальника, який працює в Україні, незалежно від географічного розташування. Можете порівняти ціни тут та обрати найвигіднішого.

Здебільшого шепетівчани обирають для переходу ГК «Нафтогаз України» і підключаються за цією інструкцією.

Якщо вам важко це зробити самостійно ви можете скористатись послугами офіційних партнерських точок у місті, це безкоштовно.

Де в Шепетівці можна змінити постачальника газу?

За інформацією "Нафтогаз України" офіційними партнерськими точками у місті Шепетівка, де вам нададуть допомогу у зміні постачальника на "Нафтогаз України", є:

  • Відділення Ощадбанку, Шепетівка, вул. Залізнична, 34
  • Відділення Ощадбанку, Шепетівка, вул. Островського, 6а
  • Відділення ощадбанку, Шепетівка, Старокостянтинівське шосе, 6
  • Відділення СК ТАС: Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 73а
  • Відділення СК ТАС: Шепетівка, пр. Миру, 28а
  • Відділення СК ТАС: Шепетівка, вул. Валі Котика, 20

Майте на увазі, у СК ТАС діє попередні запис на послугу.

Також у Шепетіці діє партнерська точка "Хмельницькгаз", де вам також нададуть допомогу у зміні постачальника. Знаходиться вона за адресою м. Шепетівка, вулиця Судилківська, 1, приміщення ЦУМу, перший поверх.

Також в Шепетівці відкрито два  волонтерських пункти для допомоги зміни газопостачальника: приміщення "ситрозаводу" вул. Героїв Небесної Сотні, 38-Ж, другий поверх та приміщення "Промінвестбанку", проспект Миру, 28-А, другий поверх. Необхідні документи: паспорт, ІПН, документи на право власності на нерухомість, будь-яка платіжка за розподіл газу.

Нагадаємо, що річний тариф у "Нафтогазі України" зараз становить 7.96 грн за м3, у Хмельницькгаз Збуті - 7.99 грн за м3.

Транспортуванням газу як і раніше займається ПАТ "Шепетівкагаз". Ціна за розподіл газу 1.308 грн за 1м3, незалежно від газопостачальника.

Останнє редагування 28 липня 2021, 14:14