Версія для друку
Розділ Суспільство

У Чотирбоках рятувальники спільно з персоналом відточували дії з гасіння пожежі

Автор 24 червня 2021, 11:00

23 липня на хлібоприймальному підприємстві ТОВ «Прометей Сайлос» в селищі Чотирбоки Шепетівського району відбулися тактико-спеціальні навчання, у яких взяли участь адміністрація та персонал об’єкта, підрозділ ДСНС та служби взаємодії.

За тактичним задумом, внаслідок порушення технологічного процесу сталося загоряння зерноскладу. Виникла загроза розповсюдження полум’я та його перекидання на поряд розташовані склади. До прибуття перших оперативно-рятувальних підрозділів ліквідація пожежі відбувалась силами місцевої пожежної команди селища Чотирбоки, які першими були залучені до гасіння. 

Вже за кілька хвилин для боротьби з вогнем прибули сили й засоби підрозділів 5 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області в складі двох відділень. Визначивши вирішальний напрямок оперативних дій, рятувальники швидко локалізували та ліквідували умовну пожежу.

У підсумку навчань було відмічено готовність вогнеборців ДСНС до дій за призначенням та гарну взаємодію з усіма службами, що залучались до «ліквідації» пожежі.

Шепетівське районне управління ГУ ДСНС у Хмельницькій області