Версія для друку
Розділ Суспільство

Шепетівчани будуть голосувати за 5 проектів "Громадського бюджету"

Автор 22 червня 2021, 20:19

Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з розгляду проектів "Громадського бюджету". На минулому засіданні три проекти «Громадського бюджету» було підтримано членами комісії та рекомендовано для допущення до голосування: «Реконструкція скверу ім. Валі Котика», «Стерилізація безпритульних тварин» та «Громадські вбиральні». Щодо двох проектів, а саме: «Дзвін пам’яті» та «Сучасна площа — ЦЕНТРО_CiTY», комісією було визначено потребу додаткового обговорення поданих проектів спільно з авторами.

Тож сьогодні в присутності заявників, члени комісії мали можливість поставити супутні питання та обговорити можливості подальшого коректування-оптимізації проектів.

«Дзвін пам’яті» та «Сучасна площа — ЦЕНТРО_CiTY» - допущено до голосування. Тож за підсумками роботи до громадського голосування допущено 5 проектів. З 15 вересня до 1 жовтня шепетівська громада, шляхом онлайн голосування матиме можливість власноруч визначити, які з них найактуальніші та варті реалізації за кошти місцевого бюджету.

Нагадаємо, загалом було подано 7 заявок за реалізацію проектів за рахунок громадського бюджету. Проекти «Спортивний майданчик «Move up» та «Інтерактивний тир «Захисник Вітчизни»» було відхилено як такі, що не відповідають пунктам 1.3.7 та 1.9 «Положення про громадський бюджет Шепетівської міської територіальної громади».

Пресслужба ШМР