Версія для друку
Розділ Суспільство

Міський голова закликав піти в неоплачувану відпустку, а сам пішов в оплачувану

Автор 21 квітня 2021, 16:49

8 квітня міський голова Віталій Бузиль закликав освітян та посадовців піти в неоплачувану відпустку. Мотивував це економією місцевого бюджету в період пандемії.

Економічна ситуація як в країні, так і в місті складна - підприємці не працюють і не сплачують податки. Розуміючи всю важливість економії місцевого бюджету в період пандемії звертаюся до усіх хто фінансується коштом місцевого бюджету. Зокрема до керівників та фахівців Шепетівської міської ради з проханням розглянути можливість взяти відпустки без збереження заробітної плати. В першу чергу сподіваюся на свідомість та громадську позицію посадовців! Я вважаю це логічним та правильним кроком.

Таким чином Віталій Бузиль хотів зекономити 4 000 000 грн за рахунок посадовців, та ще 3 000 000 грн за рахунок освітян.

Підтримати чи не підтримати - справа кожного! Заяву від свого імені вже написав, працюватиму далі у звичайному режимі.

Та сьогодні, колишній міський голова Шепетівки та заодно нинішній депутат від ВО "Свобода" Михайло Полодюк оприлюднив розпорядження, згідно якого стало відомо, що Віталій Бузиль пішов у оплачувану відпустку з 19 по 24 квітня включно. Окремим пунктом розпорядження начальнику відділу бухгалтерського обліку наказали виплатити відпускні.

Читайте коментар пресслужби Шепетівської місько ради з цього приводу тут.

Останнє редагування 22 квітня 2021, 14:58

Відео