Версія для друку
Розділ Суспільство

Триває весняне генеральне прибирання території Шепетівської ТГ

Автор 12 квітня 2021, 16:07

Понад два тижні працівники комунальних підприємств та волонтери наводять лад на вулицях та у зелених зонах міста. Про це повідомляють у пресслужба Шепетівської міської ради.

За установами та організаціями були закріплені території для прибирання та благоустрою, визначений комплекс здійснюваних заходів та обов’язки кожного.

За цей час силами Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства спільно з працівниками з господарчого обслуговування галузей освіти та культури проводилось санітарне прибирання на вулиці Миколи Островського та Валі Котика, Старокостянтинівського шосе, а також вулиць Героїв Небесної Сотні, Судилківської, Української, Залізничної та у сквері ім.Валі Котика.

Прибирання Проспекту Миру проводиться силами працівників адміністрації суботнього ринку Шепетівки.

Працівники закладів культури Шепетівки та учасники творчих колективів міста влаштували толоку біля міського Будинку Культури. У результаті значна територія позаду закладу та навколо кінотеатру розчищена від чагарників та сміття.

Одночасно, працівники комунального підприємства ШРЕП збирають і вивозять сміття та гілля з ділянок, де ведеться прибирання, здійснюють ремонтно-відновлювальні роботи зовнішнього освітлення, заміну та демонтаж аварійних освітлювальних опор.

У сквері Героїв АТО та на Алеї Слави Героїв України голова спілки підприємців міста Галина Веселкова організувала толоку. Активісти прибрали листя та сміття, видалили сухе гіляччя.

Ми вдячні працівникам ЗОШ №8, працівникам дошкільної освіти та лісникам, які спільними зусиллями оргнанізували толоку у районі «Шанхай» на лісових галявинах.

Шепетівський центр зайнятості, Дитяча музична школа та підприємці-стоматологи теж долучилися до прибирання міста, впорядкувавши площу на вході до Парку культури та відпочинку та територію біля школи мистецтв.

У цей час активісти-волонтери та працівники Шепетівського ЦЕНТУМ з власної ініціативи навели лад на клумбах Привокзальної площі, а сьогодні наводили лад на клумбі біля центрального входу в Парк культури та відпочинку.

До прибирання прилеглої території вийшли техпрацівники Плесенської ЗОШ. Толока відбувається також в Пліщині та Жилинцях.

Дякуємо усім активним мешканцям громади, які долучаються до прибирання за небайдужість і працю!