Версія для друку
Розділ Суспільство

Ціна за газ у листопаді для шепетівчан знову зросте

Автор 29 жовтня 2020, 08:22

Чим ближче до зими, тим більша стає ціна природного газу для побутових споживачів. У листопаді зростання становить більше ніж 2 гривні за куб спожитого газу.

Для мешканців Шепетівки та Шепетівського району, яких обслуговує ПАТ «Шепетівкагаз», ціна за спожитий газ у листопаді зросте, порівняно з жовтнем, на 2,29 гривні і сягне ціни 8,59 гривні за метр кубічний.

Як повідомляє ТОВ «Хмельницькгаз Збут» для споживачів – клієнтів, які користуються послугами цього товариства, ціна за блакитне паливо у листопаді становитиме 8,87 гривні за 1 кубічний метр, що на 2,08 гривні більше, ніж було попереднього місяця.

Нагадаємо, що окрім вартості блакитного палива, потрібно платити ще за його доставку. Згідно з рішенням НКРЕКП, вартість доставки газу для абонентів АТ «Хмельницькгаз» з першого липня становить 1,104 гривні за один метр кубічний на місяць. Для мешканців Шепетівки та Шепетівського району, за доставку якого відповідає ПРАТ «Шепетівкагаз», доставка природнього газу з першого липня 2020 року складає 0,684 гривні за 1 кубічний метр газу.

Вартість доставки газу розраховується індивідуально для кожного клієнта і залежить від використаного ним обсягу газу в минулому «газовому» році.

Останнє редагування 29 жовтня 2020, 01:30