Розділ Суспільство

Шепетівчани перекрили вулицю Гранітну через військову техніку

Сьогодні у Шепетівці жителі вулиць Промислової та Гранітної перекрили легковим автомобілем дорогу і не пускають військову техніку з Шепетівського ремонтного заводу, яка їздить на випробування. Люди скаржаться, що пересування великогабаритної техніки спричиняє незручності, нервове напруження та механічне пошкодження дороги. 

19 травня вони надіслали звернення до міської влади щодо цієї проблеми. Як нам повідомив міський голова Шепетівки Михайло Полодюк, це питання піднімали на виконавчому комітеті Шепетівської міської ради. Директор ДП "Шепетівський ремонтний завод" Турінський Олег Франкович пояснював, що раніше техніка їздила на випробування через територію Шепетівського м'ясокомбінату, але згодом власник підприємства заборонила це робити. Тому у них не лишилось вибору, окрім як їхати через вулиці Промислову та Гранітну.

На даний момент, через блокування, ДП "Шепетівський ремонтний завод"  не може здійснити обкатку техніки, яка є обов'язковою перед здачою замовлення. 

На місце події прибули правоохоронці. Але так як всі дозвільні документи на проїзд техніки у працівників оборонного підприємства є, то відповідальність загрожує власнику авто, яким зараз перекривають вулицю.

Мешканці кажуть, що проблему вирішили б лафети, на яких техніку могли б перевозити до місця виконання випробувань без пошкодження доріг. Але у ДП "Шепетівський ремонтний завод" кажуть, що наразі не мають коштів для придбання такої техніки, а оренда обходиться надто дорого.

Ми слідкуватимемо за подіями надалі і в разі потреби оновлюватимемо цю новину.

Останнє редагування 29 червня 2020, 15:29

Відео

0
репостів
0
репостів