Версія для друку
Розділ Суспільство

Шепетівська міська рада виділила гроші на закупівлю плат для котлів, яких недорахувалися після "Енергоінвесту"

Автор 21 листопада 2019, 17:05

Сьогодні, 21 листопада, відбулася 64 позачергова сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк.

На сесії депутати розглянули 5 питань порядку денного. Серед них був проект рішення про внесення змін до бюджету міста на 2019 рік. Відповідно до рішення Шепетівському підприємству теплових мереж було виділено кошти у сумі 150 000 тисяч гривень на закупівлю плат для котлів.

Нагадаємо, що представниками Шепетівського підприємства теплових мереж та відповідною комісією, створеною розпорядженням міського голови, було проведено відкриття приміщень підприємства та обстеження об’єктів та технологічного обладнання цілісного майнового комплексу «Шепетівське підприємство теплових мереж». При обстеженні котелень виявлено відсутність автоматики безпеки «котбус» — 10 шт., «фероллі» — 3 шт., «вісман» — 4 шт. та систем, які забезпечують роботу котелень, що відображено в актах. Зі слів колишніх працівників підприємства ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» вказані автоматичні системи були зняті за вказівкою керівництва ТОВ «Шепетівка Енергоінвест».

На підставі цього Шепетівське підприємство теплових мереж звернулося до Шепетівського відділу поліції ГУ НП України в Хмельницькій області із заявою про вчинення злочину. Однак правоохоронці наразі не знайшли відсутньої автоматики. Тому депутати прийняли рішення надати фінансову допомогу для комунального підприємства для закупівлі відсутніх плат. Їх придбання та встановлення забезпечить стабільну роботу котлів і безперебійне проходження опалювального сезону в Шепетівці.

За інформацією прес-служби Шепетівської міської ради