Версія для друку
Розділ Суспільство

Ще два села Грицівської ОТГ своїми силами ремонтували дорогу

Автор 13 березня 2019, 07:18

Після ремонту дороги своїми руками і власними силами жителями Микулина та Крачанівки, цю «естафету» перейняли Мала Шкарівка та Москвитянівка. В суботу, 9 березня, о дев’ятій ранку, з ініціативи Малошкарівської сільської ради, жителі Малої Шкарівки та Москвитянівки зібралися біля котельні Малошкарівської школи, навантажили кілька возиків і причіпів шлаком і попрямували «латати» ями в напрямку Сасанівки. Про це повідомили на сторінці Гриців.Інфо.

Звісно, шлак – не найкращий матеріал для ремонту дороги, м’ягко кажучи, але це краще, ніж зовсім нічого. Хоча б кілька місяців, але їздити буде комфортніше. Плюс до того, Павло Павлович Семенюк «пожертував» причіп хорошого щебню з мучкою. Возний Віталій виручив погружчиком. Аберт Іван та Демчук Анатолій возили шлак трактором та мотоблоком.

Паралельно «латанню» дороги, працівники Малошкарівської сільської ради зробили спробу «окультурити» узбіччя. Також, засипали кілька ям біля Нового ставка, як його в нас називають, та біля магазину в Малій Шкарівці.

Роботи тривали із дев’ятої ранку до 15:00. В Грицівській селищній раді повідомили, що, як із Микулинської селищної ради, із Малошкарівської теж не находили прохання про виділення коштів на ремонт дороги. 

Останнє редагування 13 березня 2019, 00:39

Відео